ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΧΩΡΕΤΕΣ»

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΧΩΡΕΤΕΣ»

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση ‘’Ο ΧΩΡΕΤΕΣ’’ από τον θεατρικό και καλλιτεχνικό όμιλο της Νέας Κερασούντας.

Στο έργο ‘’Ο ΧΩΡΕΤΕΣ’’ (Νέα Βαβυλωνία) που είναι μια κωμωδία του Φίλωνα Κτενίδη σε σκηνοθεσία της Φωτεινής Κυριακίδου στην Ελληνοποντιακή γλώσσα έπαιξαν οι: Ευθύμιος Ευθυμιάδης, Παντελής Καλλιονίδης, Δημήτρης Καραβασιλείου, Ιωάννα Καφούρου, Φωτεινή Κυριακίδου, Μαρία Κωστάκου και Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

 Τα μέλη της θεατρικής ομάδας απέδωσαν με μεγάλη επιτυχία τους ρόλους τους, μεταφέροντας τον πλούτο της γλώσσας, των ηθών καθώς και την ευγένεια της ψυχής του Ποντιακού Ελληνισμού. ‘’Ο ΧΩΡΕΤΕΣ’’ απετέλεσε για το ακροατήριο ένα διάλειμμα γέλιου, χαράς και ψυχικής ξεκούρασης.

Ο θεατρικός και καλλιτεχνικός όμιλος της Νέας Κερασούντας είναι ένα νεοσύστατο σωματείο που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2018. Έχει έδρα του την Νέα Κερασούντα και δραστηριοποιείται σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Ο λόγος της ίδρυσής του είναι η μεγάλη αγάπη των δημιουργών του πρωτίστως για το θέατρο αλλά και για κάθε μορφή τέχνης γενικότερα.

 Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον θεατρικό και καλλιτεχνικό όμιλο της Νέας Κερασούντας και συνεχάρη τα μέλη της θεατρικής ομάδας για την εξαιρετική ερμηνεία και την εκφραστικότητα που επέδειξαν στην απόδοση των ρόλων τους.

Comments are closed.